Open\Close

Votre recherche

Your search
CHATEAU DE COURBAN
LES DHUITS

LES DHUITS

COLOMBEY LES DEUX EGLISES

Hôtel des Dhuits, gelegen in een historisch dorp en belangrijk centrum voor bedevaart en meditatie, is dé onvermijdelijke halteplaats voor wie van het leven wil genieten.

AU RENDEZ VOUS DES AMIS

AU RENDEZ VOUS DES AMIS

CHAMARANDES CHOIGNES

In het hart van het dorp, vlak bij een van de zijarmen van de Marne, in een oude boerderij die volledig werd gemoderniseerd. Vermeld in de GaultMillau, de Michelin Groene Gids, de Trotter en HotelCert.

IBIS STYLE CHAUMONT CENTRE GARE

Ideaal gelegen hotel, in het centrum van de stad, vlak bij het businesscentrum en in de onmiddellijke buurt van heel wat winkels. Gezellige en comfortabele kamers. In het restaurant kunnen de fijnproevers onder ons genieten van een verfijnde keuken op basis van verse en…

AUBERGE DE LA FONTAINE

AUBERGE DE LA FONTAINE

VILLIERS SUR SUIZE

Gezellig kader en hartelijke ontvangst. Een traditionele en rustige plattelandsherberg met een verfijnde keuken.

LE VAL MORET

LE VAL MORET

MAGNANT

In Le Val Moret, gelegen tussen de beroemde Côte des Bar en het Regionaal Natuurpark van het Forêt d'Orient, kun je genieten van een typische keuken uit de Champagnestreek. Je kunt bovendien het hele jaar terecht in een van de 42 gelijkvloerse hotelkamers voor een aangenaam en…

HOTEL DU PARC

HOTEL DU PARC

ARC EN BARROIS

Hôtel du Parc, een voormalig jachtrelais, ligt midden in Arc-en-Barrois, het land van de natuurliefhebbers, de jagers en de golfspelers. Je kunt hier dan ook een 'golfverblijf' boeken.

LE SAINT JEAN

LE SAINT JEAN

CHAUMONT

Vlak bij de Politieschool, de Prefectuur, het ziekenhuis, de Kliniek van Chaumont-le-Bois. Grote parking.

LE ROYAL

LE ROYAL

CHAUMONT

Klein hotel in de buurt van het treinstation en het theater Le Nouveau Relax.

LE SAINT NICOLAS

LE SAINT NICOLAS

BAR SUR AUBE

Karaktervol driesterrenhotel dat de streek eer aandoet: natuursteen met hout. Buitenzwembad en sauna. 27 ruime kamers met airco. Vermeld in de Trotter, de Petit Futé en de Michelin Groene Gids.